• رتبه ایران در اسکوپوس
  • دهانشویه فلورین توتال به عنوان اولین محصول بهداشتی دانشگاه آزاد واحد علوم دارویی وارد بازار شد
  • اولین همایش ملی و دومین همایش منطقه ای اسلام ، سلامت روان
  • آغاز ثبت نام تکمیل ظرفیت رشته های علوم پزشکی
  • جزئیات پذیرش دانشجوی پزشکی از مقطع کارشناسی
  • تمدید ثبت نام آزمون دستیاری
  • تصویب کلیات پذیرش دکتری تخصصی پیوسته از دیپلم در پزشکی برای نخستین بار


رتبه ایران در اسکوپوس

معاون پژوهشی و فناوری ISC گفت: بررسی و مقایسه وضعیت علمی کشور تا پایان سال 2014 میلادی در پایگاه استنادی بین المللی اسکوپوس نشان می‌دهد که ایران در چندین سال گذشته همواره رتبه نخست کشورهای اسلامی و منطقه را دارا بوده است. علی گزنی معاون پژوهشی و فناوری پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) گفت: بررسی و مقایسه وضعیت علمی کشور تا پایان سال 2014 میلادی در پایگاه استنادی بین المللی اسکوپوس نشان می‌دهد که بر اساس شاخص تعداد مدارک ثبت شده، جمهوری اسلامی ایران در چندین سال گذشته، همواره رتبه نخست کشورهای اسلامی و منطقه را دارا بوده است.

گزنی افزود: رقابتی شدید میان کشورهای دنیا برای نشر نتایج حاصل از پژوهش‌ها در مجلات معتبر بین المللی وجود دارد. از همین رو، میزان تولید علم کشورهای دنیا از یک میلیون و 842 هزار و 839 مدرک در سال 2005 به 2 میلیون و 679 هزار و 568 مدرک در سال 2013 افزایش یافته است؛ شایان ذکر است با اینکه سال 2015 میلادی فرا رسیده، اما هنوز اطلاعات سال 2014 میلادی به صورت کامل نمایه سازی نشده است. علت این امر را می توان در پدیده تاخیر در انتشار مجلات علمی جستجو کرد که شامل هر دو پایگاه اسکوپوس و آی اس آی (ISI) می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: بررسی وضعیت رتبه تولید علم کشور در یک دهه گذشته نشان می دهد که ایران در سال 2005 دارای رتبه 34 دنیا بود، اما هم اکنون و در سال 2014 کشور حائز رتبه 16 بین المللی شده است. لازم به ذکر است که برای تعیین رتبه قطعی کشور در سال 2014 باید چندین ماه دیگر صبر کرد. گزنی یادآور شد: آمار تولید علم کشور در 10 سال گذشته حاکی از آن است که میزان تولیدات علمی کشور در این دوره پنج برابر شده است. جمهوری اسلامی ایران در سال 2005 تنها چهار دهم درصد از کل علم دنیا را تولید کرده است، اما در سال 2014 سهم ایران یک و نیم درصد از کل تولید علم دنیا رسید. ده سال پیش ایران تنها 8 هزار و 147 مدرک در مجلات معتبر بین المللی منتشر کرده بود، اما در سال 2013 این مقدار به 39 هزار و 995 مدرک رسیده است. وی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران از سال 2011 تاکنون رتبه نخست تولید علم در بین تمام کشورهای اسلامی را دارا است. همین وضعیت در خصوص رتبه تولید علم کشور در بین کشورهای منطقه صادق است. در سال 2005 ایران رتبه سوم تولید علم کشورهای منطقه را داشت. در سال 2008 کشور حائز رتبه دوم تولید علم در بین کشورهای منطقه شد و از سال 2011 با پیشی گرفتن از ترکیه در سکوی نخست تولید علم کشورهای منطقه قرار گرفت.

معاون پژوهشی و فناوری پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) گفت: رتبه نخست تولید علم کشور در حالی بدست آمده است که کشورهای منطقه و جهان اسلام در سال های گذشته از رشدی در خور توجه در حوزه تولید علم برخوردار بوده اند؛ بنابراین کشور به موازات رشد علمی سایر کشورها، در راستای ارتقای رتبه علمی خود تلاش کرده است. گزنی اضافه کرد: مالزی در سال 2005 دارای رتبه 46 در بین کشورهای جهان بود، اما در سال 2014 رتبه این کشور به 23 صعود کرده و میزان تولید علم این کشور از 3 هزار و 269 مدرک در سال 2005 به 24 هزار و 534 مدرک در سال 2013 افزایش پیدا کرد. با این حال، تولید علم ایران در سال 2013 بیش از یک و نیم برابر مالزی بوده است.

گزنی اظهار داشت: عربستان سعودی میزان مدارک خود در مجلات معتبر بین المللی را از 2 هزار و 382 مدرک در سال 2005 به 14 هزار و 613 مدرک در سال 2013 افزایش داده است؛ اما این کشور باوجود دارا بودن بودجه‌های هنگفت پژوهشی، هنوز از نظر تولیدات علمی فاصله بسیار زیادی با جمهوری اسلامی ایران دارد.

لینک خبر

منبع: پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)


دهانشویه فلورین توتال به عنوان اولین محصول بهداشتی دانشگاه آزاد واحد علوم دارویی وارد بازار شد

دهانشویه فلورین توتال به عنوان اولین محصول بهداشتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم دارویی با فرمولاسیون بهینه شده وارد بازار شد. مهناز قمی، سرپرست مرکز تحقیقات علوم دارویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم دارویی، از توزیع دهانشویه فلورین توتال به عنوان اولین محصول بهداشتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم دارویی از طریق شرکت های پخش معتبر خبر داد.

قمی در خصوص شروع تولید این دهانشویه گفت: در معاونت پژوهش و فناوری واحد علوم دارویی، از سال گذشته کمیته ای به نام کمیته محصول واحد با هدف تولید محصولات بهداشتی و دارویی تشکیل شده است. در این کمیته با برگزاری جلسات متعدد و بحث و تبادل نظر این محصول پس از بهینه سازی فرمولاسیون توسط متخصصین و کارشناسان مرکز تحقیقات واحد علوم دارویی به صورت قراردادی در شرکت شهر دارو تولید گردید. وی افزود: از آنجا که این دهانشویه اولین محصول بهداشتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم دارویی است، جهت خرید اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در سطح کشور با تخفیف 20 درصد قابل عرضه است. قمی اظهار داشت: در حال حاضر این محصول با 2 طعم مختلف به شکل عمده  تولید و وارد بازار گردیده است. فرمولاسیون آن فاقد الکل و حاوی فلوراید و ستیل پیریدینیوم بوده که به صورت روزانه برای عموم قابل مصرف می باشد. از خواص آن می توان به ضد باکتری بودن، برطرف کننده بوی بد دهان، کمک به افزایش مقاومت مینای دندان و برطرف کننده پوسیدگی اولیه دندان اشاره کرد.

وی در پایان گفت: به دنبال تاکید ریاست عالیه دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص راه اندازی و تقویت شرکت های دانش بنیان و تامین منابع مالی غیر شهریه ای، واحد علوم دارویی نیز علاوه بر اقدامات اولیه جهت ثبت شرکت های دانش بنیان در حال حاضر بیش از 20 محصول در کمیته محصول واحد مطرح شده و مورد ارزیابی قرار گرفته است و تعدادی دارو و محصولات بهداشتی مورد تایید قرار گرفته که فرآیند تجاری سازی آنها در دست پیگیری است.

شایان ذکر است محصول دهانشویه کامل فلورین توتال دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم دارویی به عنوان فناوری بر‌تر در بخش فن بازار پانزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری و فن بازار کشور در نمایشگاه‌ بین المللی تهران در بین واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب شد. همچنین خاطرنشان می شود با توجه به تاکید ریاست عالیه دانشگاه آزاد اسلامی و قائم مقام ریاست دانشگاه در حوزه علوم پزشکی، در برنامه راهبردی واحد علوم دارویی، تجاری سازی و عرضه 20 محصول در طی 5 سال آینده به بازار در دستور کار این واحد قرار گرفته است.

لینک خبر

منبع: خبرگزاری ایسکانیوز


اولین همایش ملی و دومین همایش منطقه ای اسلام ، سلامت روان ، در تاریخ 2 و 3 اردیبهشت ماه 94 ، توسط جهاد دانشگاهی هرمزگان برگزار می شود.

با امتیاز بازآموزی از سازمان روانشناسی و مشاوره کشور 

تاریخ های مهم  

آخرین مهلت ارسال چکیده مقاله:  15 بهمن ماه 93 

آخرین مهلت ارسال اصل مقالات:  30 بهمن ماه 93 

آخرین مهلت ثبت نام در همایش:  5 اسفند ماه 93 

زمان برگزاری همایش:  2 و 3 اردیبهشت ماه 94 

محور های همایش 

–   مفهوم شناسی سلامت روان از دیدگاه اسلام و روانشناسی

–   نقش تقید و عبادات اجتماعی در سلامت روان

–   سبک زندگی اسلامی و سلامت روان

–   مفهوم امید به زندگی از دیدگاه اسلام

–   جایگاه امر به معروف و نهی از منکر در تامین سلامت روان افراد و سلامت جامعه

–   سلامت روان از دیدگاه مذاهب اسلامی

–   انسان سالم و الگوهای شخصیت سالم از دیدگاه اسلام

–   پوشش اسلامی ، امنیت و سلامت روان

–   نقش نماز و ادعیه در سلامت روان

–   کاربرد مهارت های معنوی و توحید درمانی در سلامت روان

–   اشتغال و سلامت روان از منظر دین اسلام

–   مفهوم سلامت روان از دیدگاه قرآن ، نهج البلاغه ، صحیفه سجادیه رساله ، حقوقی امام سجاد (ع) و سایر متون اسلامی

–   مقایسه عرفان اسلامی با معنویت نوظهور

–   سایر موضوعات مرتبط

دبیرخانه همایش 

آدرس دبیرخانه : بندرعباس ، ابتدای بلوار دانشگاه ، جهاد دانشگاهی هرمزگان ، صندوق پستی / کد پستی : 7915913145

تلفن :  07633687713

فکس :  07633684401

اعتبار و صحت سنجی 

1- همایش در سامانه همایش ها و سمینار های (http://jdhor.cnf.ir/fa) جهاد دانشگاهی واحد استان هرمزگان (http://www.jdhor.ac.ir) اطلاع رسانی شده است.

2- سایت همایش (http://eslam.jdhor.cnf.ir/fa) ، زیر دامنه سایت همایش ها و سمینار های جهاد دانشگاهی واحد استان هرمزگان (http://jdhor.cnf.ir/fa) می باشد.

لینک اولین همایش ملی و دومین همایش منطقه ای اسلام و سلامت روان


آغاز ثبت نام تکمیل ظرفیت رشته های علوم پزشکی

ثبت نام مرحله تکمیل ظرفیت رشته های گروه علوم پزشکی آزمون سراسری از امروز آغاز می شود. دکتر علوی فاضل با اعلام این خبر گفت ثبت نام دومین مرحله تکمیل ظرفیت گروه علوم پزشکی آزمون سراسری و کارشناسی ناپیوسته 93 از امروز ساعت 14 امروز چهارشنبه 24 دی ماه آغاز شده و تا پایان دی ماه ادامه خواهد داشت .

علوی فاضل در ادامه افزود داوطلبان می توانند با مراجعه به سایت WWW.AZMOON.ORG بیست رشته محل را انتخاب و در سایت ثبت نام کنند .

وی خاطر نشان کرد داوطلبان باید در همان مجموعه ای که در آزمون شرکت کرده اند، انتخاب رشته کنند.

معاون سنجش و پذیرش در مورد زمان اعلام نتایج گفت: بعد از پایان ثبت نام اعلام نتایج در بهمن ماه سال جاری انجام خواهد شد و پذیرفته شدگان می توانند در همین نیمسال دوم مشغول به تحصیل شوند.

لینک خبر

منبع: خبرگزاری دانشجویان ایران، ایسنا


جزئیات پذیرش دانشجوی پزشکی از مقطع کارشناسی

آزمون پذیرش دانشجوی پزشکی از مقطع کارشناسی برای هشتمین سال متوالی 11 اسفندماه جاری دردانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار خواهد شد. هدف از این نوع پذیرش جذب فارغ‌التحصیلان مقاطع کارشناسی سایر رشته‌ها با توانمندی‌های بالا در رشتهپزشکی به‌منظور ارتقای سطح فارغ‌التحصیلان این رشته و افزایش انگیزش در فراگیران پزشکی است.

قبولی در آزمون ورودی به‌صورت چندمرحله‌ای و شامل آزمون کتبی، مصاحبه و ارزیابی فرا شناختی است. داوطلبان جهت اطلاع از شرایط ورود به دوره، موارد درسی آزمون، منابع آزمون و مدارک موردنیاز برای ثبت‌نام به سایت معاونت آموزشی به آدرس http://education.tums.ac.ir مراجعه کنند.

گفتنی است این آزمون روز دوشنبه 11 اسفندماه 93 برگزار و نتایج قبول‌شدگان مرحله اول، نیمه دوم فروردین‌ماه 94 اعلام خواهد شد.

لینک خبر

منبع: خبرگزاری دانشجویان ایران، ایسنا


تمدید ثبت نام آزمون دستیاری

مهلت ثبت نام این آزمون تا تاریخ 22 دیماه اعلام شده بود اما با توجه به مهلت تمدید شده، داوطلبان می‌توانند تا روز جمعه با مراجعه به سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی به نشانیhttp://sanjeshp.irنسبت به ثبت نام اقدام کنند.

وی در ادامه در مورد آمار ثبت نام کنندگان و ظرفیت پذیرش اظهار کرد: تا امروز نزدیک به 14 هزار نفر برای شرکت در این آزمون ثبت نام کرده‌اند. ظرفیت پذیرش سال گذشته نزدیک به 2700 نفر بود، اما با توجه به اینکه ظرفیت پذیرش توسط دانشگاه‌ها اعلام می‌شود نمی‌توان آمار دقیقی برای امسال ارائه کرد. اما میزان آن تقریبا به اندازه سال گذشته است.

رئیس مرکز سنجش آموزش وزارت بهداشت در ادامه گفت: تاریخ برگزاری آزمون دستیاری 10 اردیبهشت ماه سال 94 بوده و کارت داوطلبان هفتم الی نهم اردیبهشت از طریق سایت مرکز سنجش پزشکی توزیع می‌شود. دکتر پورکاظمی درمورد روش نمره دهی در این آزمون توضیح داد: روش نمره دهی در چهل و دومین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی همانند روال گذشته است.کلید سوالات آزمون نیز ظهر روز شنبه 12 اردیبهشت ماه منتشر می شود.

لینک خبر

منبع: مرکز سنجش و آموزش پزشکی


 تصویب کلیات پذیرش دکتری تخصصی پیوسته از دیپلم در پزشکی برای نخستین بار 

معاون آموزشی وزیر بهداشت از تصویب کلیات پذیرش دکتری تخصصی پیوسته برای رشته های علوم پزشکی خبر داد و گفت: برای اولین بار این نحوه پذیرش از دیپلم به طور محدود اجرا می شود.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دکتر سیدامیرمحسن ضیایی در گفتگو با مهر افزود: برای تنوع بخشی به رشته های علوم پزشکی که نخبگان و داوطلبان استعدادهای برتر به آنها علاقه دارند، سعی داریم رشته هایی غیر از پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی را به صورت پیوسته تعریف کنیم. وی افزود: کلیات پذیرش دکتری تخصصی پیوسته از دیپلم در شورای عالی برنامه ریزی وزارت بهداشت به تصویب رسیده است که در تعدادی از رشته های علوم پشکی آن را راه اندازی می کنیم. البته پیش از این مشابه این کار در چند رشته محدود در وزارت علوم نیز انجام شده است.

دکترضیایی اظهار داشت: افرادی می توانند در این رشته ها شرکت کنند که در رتبه های بالای کنکور باشند و حتی لازم است به دلیل اینکه فرآیند آموزش طولانی است برای پذیرش آنها مصاحبه نیز در نظر گرفته شود. وی تاکید کرد: این پذیرش به گونه ای طراحی می شود که فرد در صورت نیمه ماندن تحصیل خود بتواند در مقاطع کارشناسی یا کارشناسی ارشد فارغ التحصیل شود و مشکلی از این بابت نداشته باشد. اما اگر فردی تحصیل خود را به طور کامل در دکتری تخصصی به پایان برساند از تمام تسهیلات یک دانشجوی دکتری تخصصی بهره مند می شود.

معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: نحوه، شرایط و رشته های مورد پذیرش برای سال آینده در شورای گسترش وزارت بهداشت تا چند ماه آینده تکمیل می شود و در کنکور 94 پذیرش به صورت محدود از میان رتبه های برتر کنکور صورت می گیرد.

دکتر ضیایی اضافه کرد: همانطور که پزشک پژوهشگر می تواند به حوزه پژوهش کمک کند و افراد در آن مورد حمایت مالی قرار می گیرد در این طرح هم دانشجویان دکتری تخصصی از ابتدا مورد حمایت مالی هستند.

لینک خبر

منبع: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی